Hip ja hei, tänään oli hyvä päivä huolimatta siitä, että pikku neiti on kuumessa ja herätteli äitiä pitkin yötä ja näin ollen unetkin jäi melko lyhyeksi :/ Mieltä kuitenkin kohottaa se, että tänään treenailtiin jo toista kertaa tällä viikolla pt:n kanssa ja tänään oli vuorossa hauis-rinta ja olkapäätreeni ja menihän se mun mielestä melkoisen hyvin, ainakin tuo penkkipunnerrus tangolla (vaaka) .

Penkkipunnerrus tangolla alotettiin joskus parisen kk sitten ja sitä en sen ihmeemmin oo treenaillu, ainoastaan käsipainoilla mut en tangolla ja kun ekaa kertaa vedettiin ni sain hikiseen 25kg tollasia 10x sarjoja ja mitenkä kävikään tänään.. ( ja tiedoksi kaikille jotka eivät tiedä, tanko painaa sen 20kg ja siihen siis laitettiin alussa vaan 2,5kg kiekot/puoli) Noh, tänään laitettiin taas se 2,5kg/puoli ja hups heijaa ku oli kevyttä! Ei muuta ku 5kg kiekot/puoli eli nyt oli tangossa 30kg ja voi hitto en ollu uskoa omiin voimiini, meni oikeestaan ihan hyvin ja tehtiin 10-12, sit pistettiin vielä 1,25 /puoli eli yhteensä 32,5kg! SOOOO HAPPYY! ei siitä enää pitkä matka ole tonne 10kg kiekkoihin eli 40kg ;) Sitten vedettiin leukoja ja tehtiin olkapää treenit super sarjojen muodossa, ai ai ku koski mut on tuo kyllä sellasta huumetta että nuo kivutki on nykyään sellasta että niitä sietää just sen takia kun haluaa tehdä tätä täysillä :)

Tiistaina vedettiin pt:n kanssa etureisi ja pylly reeni ja huh huh! Ennätyksiä sielläkin :) Leveä takakyykky (SYVÄ!) 50KG! Viimeks oli 40kg ja askelkyykky kahvakuulilla oli 20kg/käsi eli nous kevyesti 4kg/käsi kun viimeks oli vaan 16kg mut hyvin jakso vaikka sattu niin saatanasti ;) Hyvä tästä tulloooo!

Tällä hetkellä painot pyörii 56kg yläpuolella (AAMUSINKIN!) ja tavotehan on saada tän kuun loppuun se 57kg. Hmm. Otin yhden kuvan itestäni mut se ei oo kyllä miun mielestä mitenkään älyttömän hyvä, mut siinä näkyy hyvin olkapään kehitys ja hartioiden kehitys. Pylly on pyöristynyt oikeesti TOSI paljon ja alkanu ottaa lihasta mut sekään ei tässä kuvassa näy, ja väritkin on jotenki hassusti tässä ku näyttää et jalat ja maha on ihan valkonen vaikka ei kyllä siltä näytä, johtuu varmaan siitä, kun valo tulee ikkunasta ja osuu suoraan mahaan ja jalkoihin. Tääkin on hiukan huonosta kuvakulmasta otettu..

 

 

20130905_135614-normal.jpg

 

 

Ajattelin tässä, että uskaltaisinkohan laittaa jopa pylly kuvia tänne :D siis sellasia ihan asiallisia jossa näkyis pakaroiden kehitys ja pyöristyminen :)

Se ois sitten tuossa alkuvuodesta IFBB leirille lähdön aika, aika jänskää! Pääsee reenailee poseerausta ja ennen kaikkea-  saan vapaa vkl ja saan sosiaalista elämää, jeiiii! Hiukan erilainen vapaa kun normaalisti miulla on ollu :)

Jahas, eipä mulla varmaan muuta. Fiilis on väsynyt mutta onnellinen, helppoa tää ei edelleenkään ole mutta edelleenkin tätä haluan tehdä koko sydämmestäni, toiset päivät on helpompia- toiset vaikeempia. Keep going- never give up! :)