Hiphei ja Tervetuloa lukemaan miun blogia joka kertoo tästä melko jännittävästä joskin raskaastakin matkasta :) Jospa aloteltais tätä blogia sillä tavalla, että kerron jotain itsestäni, mut ihan vaan pintaraapasuna koska jos alan kertomaan kaiken ni suattaa iha hetki mennä ;)

Elikkäs, täällä olis tällänen 25-vuotias kahden lapsen äiti joka on nyt melko pahasti hurahtanut punttien nostoon. Salijäsenyys on ollu jo taskussa rapiat 7 vuotta mutta tosissaan siellä aloin käymään Tammikussa 2013 eli vasta 8kk on takana päin tätä hulluutta mutta luulen, että vielä enempi edessä!

Melkoisen urheilullinen mamma muutenkin olen ja erittäinkin sosiaalinen tapaus, juttua riittää vaikka muillekkin jakaa. Ihan näin niinku aluks voisinki pistää tähän yhden kuvasarjan jossa näkyy hyvin saavutuksia ja haluisin myös tähän lisätä, että vaikka olinkin melko pieni jo raskausaikana niin ei se nyt mitää helvetin helppoa ollu päästä edes tuohon asti. Miksiköhän ihmiset kuvittelee, että jos on "Hyvät geenit" ni ei sit tartte tehä yhtään mitään päästäkseen hyviin tuloksiin? Mulla esim. ei ollut yhtään persettä kun aloin treenaamaan ja vatsalihakset ei todellakaan näkynyt. Totta on, että hyvistä geeneistä on apua ja voin olla geneettisesti lahjakas tähän touhuun mutta kyllä mä joudun silti töitä tekemään ihan yhtä paljon kuin muutkin ihmiset jotka haluaa päästä kondikseen. Hah, heti tuli pikku avautuminen ;) Panoraama-normal.jpg

 

Tuosta!

Ja jatketaas. Eli siis, facessa pidän sivustoa samalla nimellä; Success is a journey- Julia kisakuntoon 2014 mutta päätin pitää taukoa tosta naamakirjasta kun tuntuu että lorvin siellä lähes koko ajan joten päätin, että meen seuraavan kerran sinne kun mulla alkaa dieetti kausi elikkä siis puolen vuoden päästä Helmikuussa.

Treenasin ensimmäiset 4kk itestään salilla kunnes huomasin, että ei tää enää edisty, väsyin ihan kokonaa, paikat meinas hajota ja alko suoraan sanottuna vituttaa, kadotin itseni KOKONAAN. Motivaatio hävisi eikä kiinnostanut yhtään, meinasin luovuottaa. Onneksi en kuitenkaan antanut periksi, otin itselleni Personal Trainerin ja päätin, että haluan jatkaa tätä. Tiedostin jo heti alussa, että ei tämä helppoa tule olemaan mut ku mä haluan tätä niin kovasti niin mähän teen tämän.

Alussa treenailtiin 5-jakosella ohjelmalla, pistettiin tekniikat kuntoon ja keskityttiin perusvoima ohjelmaan. 3 kk hakkasin 5 krt/vko salilla ja se kannatti, nyt on tekniikat kunnossa ja lihasryhmät alkaa olee aika hyvässä kuosissa, nyt on aika lähtee hakkaamaan maksimaaleilla ja lyhkäsillä sarjoilla eli hakata TÄYSILLÄ!

Kaks viikkoa sitten miulla oli viimenen pt kerta ja sillon mä sen päätin; Haluan osallistua ens vuoden Body Fitness kisoihin, vaati se mitä tahansa niin minähän prkl menen sinne lavalla, nyt tai ei koskaan! Joten palkkasin pt:n itselleni loppuajalle eli Maaliskuulle asti.

Kun aloin käymään salilla niin mä painoin vaan 50kg! Joten selväähän on, että massaa tarttee. Onneks otin pt:n koska sain ruokavaliot ja ymmärsin että olin syönyt ihan väärin. Tällä hetkellä paino on jo 55 kg! :) Tavotepaino massauksen lopulla on 62kg Helmikuussa 2014 mennessä, eli siis 1kg/kk pitäis saada ja mielellään PUHDASTA massaa, ei höttöjä. Nyt voisin sitten laittaa pari panoraama kuvaa miun selästä. Panoraamaj-normal.jpg

Vasemmalla otettu kuva on muistaakseni joltain Helmikuulta ja oikeella oleva varmaan kk-2 kk ton toisen jälkeen otettu, Hauskaa kattoa näin jälkikäteen miten hyvin alkanu jo noin alussa lihasryhmät erottuu kun ei oo vielä massaa päällä :) Nyt sitten perään tyrkkään uusimmat selkäkuvat kun on alettu massaamaan

selk%C3%A4%20panoramajejejej-normal.jpg

Hiukan alkaa lihaserottuvuus häviämään? :) Ekassa kuvassa painoa 52, toisessa 54 ja viimesessä 55kg ja kaikki otettu kk välein, oikeella oleva on otettu eilen.

Sitten taidan pistää vielä uusimman reisikuvan, harmi kun tästä ei oo kuvaa sillon kun alotin et vois verrata :(

WP_000814%20%282%29-normal.jpg

Tuosta :)

 

Noh, nyt on jonkun verran taustatietoa minusta ja kuviakin hiukan, tästä on hyvä jatkaa.

Ruokavaliosta vielä sen verran että tällä hetkellä vedän vuorokaudessa sen 3000kcal josta 25g prodea, 35-40g maltoa, boosterit ja kreatiinit.

Huh ja hei, tulipa tekstiä ja sekavaa sellasta, kyllä tää tästä ku alkuun pääsee ;)

Palatkaamme astialle huomenna kun treenit jatkuu tai viim. Tiistaina kun lähdetään hakkaamaan uutta ohjelmaa pt:n kanssa, huippua! :)

ADIOS JA MUISTAKEE LIIKKUA! :)