Hiphei ja tapahtumarikas viikko takana ja niin oli tuo viime viikkonenki :) Enhä minä mitää oo kerenny kirjottelemaan ku on sattunu ja tapahtunu mut nyt piti tulla kirjottelee ku oon nyt kyllä aika fiiliksissä, homma nimittäin etenee ja erittäin hyvin! Noh, aloteaas vaikka nyt siitä, että ensimmäiset lihasrevähdykset on ansaittu ja ihan päivystyksen kautta jouduin menemään ja piikkiä ottamaan. Elikkä siis, viime Launtaina tein pysty penkkipunnerusta smith koneessa taakse (ei painoja, pelkkä tanko 20kg) ja vimosella toistolla oikeen tuntu että nyt muuten revähti joku, tuntu jopa että ois napsahtanu jotain niskassa, ei muuta ku tanko telineeseen ja kauheissa kivuissa kiipeisin pukukopeille. Huomasin samalla et miun pt oli siellä salilla joten menin heti kyselee apuja ja mitä mieltä se on asiasta. Olihan se niska turvoksissa ja punotti joten kahella reissulla roudasin eka kamat autoon ja sitten muksut ja ei muuta kun kohti päivystystä. Ja mun pää ei siis liikkunut yhtään, se oli aivan jumissa ja pirun kipeä.. Noh, aikani odottelin ja lekuri tutki, ONNEKS selvittiin säikähdysellä, tosi syvä revähdys ja piikkiä persukseen, toiselle puolelle relaxanttia ja toisella puolelle tulehduskipulääkettä- lekuri sitten sano, että salille saa mennä heti kun siltä tuntuu. Noh, olin kaks päivää kotona ja menin salille ja hyvin meni. Toinen treenikertakin meni hyvin mutta seuraava yö ei- en nukkunu tuntiakaan ja aamu 6 olin taas päivystyksessä ottamssa saman setin- tulehduskipulääkkeen ja relaxantin.

Tänään kuitenkin jatkettiin pt:n kanssa takareisi treenillä ja kehonkoostumus mittauksella ja hitsi miä oon ilonen! Tavotepainoon päästy 29.8.2013 paino 56KG!!! Kuukauden aikana tullu 0,5kg lihasmassaa lisää! Mä en kestä :D Just ku ajattelin et ei tää edisty niin tällänen pommi tuli! POW! Rasvatki oli vaan 23%! LOISTAVAA! Mietiskeltiin sitten siinä, että menisinkö kuitenkin vasta Syksyn karsintoihin ni ois ainakin kova kondis mut miun pt sano, et jos tätä vauhtia tulee massaa ja lihasta ni kevään karsintoihin vaan :) Alkaa jalatkin olee mukavassa kondiksessa, xs treeni housut on tiukat ja piti tilata oikein S koko! :) :) 

Uus ohjelma on kova, tykkään! Paljon on leuanvetoa, lyhyitä sarjoja, pudotussarjoja, maksimi sarjoja yms mukavaa. Kovin juttu oli ehkä viime viikolla askelkyykky kävely 16kg/käsi, tällä viikolla jo 17,5kg/käsi, tavotepainot 25kg/käsi, ei olla kaukana siitäkään ;) Pirusti tehny pyllyreeniä ja sen huomaa. Palautuminen on super nopeeta, yks päivä! :) :) Eli tänään rääkättiiin persettä ja takareisiä ja huomenna oon kipeimmillään ja ylihuomenna oon taas koniksessa. Oon tässä huomannut, että mitä pidemmälle mennään ni sitä enemmän huomaan, että tää on mun juttu, teen kyllä niin intohimosesti tätä että ei mitään järkeä, vihdoin ja viimein minäkin- tuuliviiri pahimmasta päästä, tiedän mitä haluan, huippua!

Kuvia en laita vielä itestäni mut varmaan tuossa vähän ajan päästä on tulossa. Ja jotain muutakin jännää tässä lähiakoina tapahtuu, voi olla että blogin kirjottaminen jossain vaiheessa siirtyy uusiin paikkoihin. 

Ruoka uppoo tosi hyvin ja uutta protskua massilta tilattu- 100% protskua mansikan makusena, ehkä parasta. Teen nykyään joka ilta jonkun herkkusalaatin ja tänä iltana se näytti tälläseltä:WP_20130829_011-normal.jpg

Värit hiukan huonot mut salaatissa on: Mansikkaa, jäävuorisalaattia, rucolaa, krutonkeja, avokadoa, rypäleitä, kirsikatomaattia, kurkkua ja homejuustoa, päälle heitin oliiviöljyä, suolaa, pippuria ja omenaviinietikkaa, nams! Jälkkäriks perus rahkaa vatuilla ja makeutusjauhetta päälle, avot, kroppa kiittää :)

Kuvia tulee ihan lähiaikoina, saattaa moni yllättyä miten on mamma muuttunu ;) 

Lyhyt, ytimekäs ja hiukan sekava artikkeli, pahoittelen, seuraavan kerran panostan ja kirjottelen loppuviikosta fiiliksiä! :)